Draš Hotel nudi edinstveno nastanitev pod prelepim Pohorjem. Nahaja se le streljaj od pohorskih smučišč, obkroženost z naravo pa vam ponuja edinstven oddih in možnost rekreacije skozi vse leto.

Pri nas se srečujeta narava in udobje, sodobnost, izbran okus in sprostitev telesa in duha. S sprostitvijo, gibanjem, dinamiko, udobjem in stikom z naravo se trudimo skrbeti za dobro počutje naših gostov.

V hotelu vas pričakajo sodobno opremljene hotelske sobe s pogledom na pohorske strmine. Za bogato kulinarično ponudbo poskrbita hotelska in a la carte restavracija, v športni dvorani in v fitnesu pa vam nudimo možnost rekreacije. Za sprostitev telesa in duha je na voljo wellness center s savnami.

Prijaznost osebja in pomirjujoče naravno okolje z zelenim Pohorjem vam pustijo prijeten spomin in vam vsaj za trenutek pomagajo ustaviti čas.

21

sob, ki so po potrebah različnih gostov razdeljene v pet kategorij:

Družinska soba

Družinska soba z ležišči za do 5 oseb (zakonsko ležišče in 3 ločena ležišča). Poleg tega ima soba dva televizorja z ravnim zaslonom in kopalnico s kadjo ali tušem, ter ločeno stranišče. Družinska soba ima balkon s pogledom na Pohorje, je klimatizirana in je opremljena še s telefonom, sefom, mini barom s pijačo in prigrizki, storitvijo bujenja, sušilcem za lase, paketom za osebno higieno, pisalno mizo ter brezplačno wi-fi povezavo. Družinska soba meri 42m2 .

Na željo gosta v sobi pripravimo tudi kopalni plašč, kuhalni aparat za kavo in čaj, sadje, prigrizke ali drugo postrežbo gostinskih storitev v sobo

Udobje za naše goste

V vseh sobah je na voljo brezplačni internet, so klimatizirane in opremljene z sodobno tehnologijo, s podaljšanimi posteljami, sefom in pisalno mizo ter z minibarom. Skoraj vse sobe imajo tudi balkon s pogledom na Pohorje.

Po dogovoru nudimo gostom kopalni plašč v sobi, kuhalni aparat za čaj in kavo, sadje, prigrizke in ostalo postrežbo.

Gostom hotela ponujamo:

  • zajtrkovalnico s samopostrežnim bifejem
  • a la carte restavracijo
  • Lounge bar
  • kavarno in slaščičarno
  • prost vstop v fitnes
  • brezplačni dostop do interneta v hotelu (wireless)
  • 1 uro brezplačne uporabe športne dvorane v dopoldanskem času
  • parkirno mesto
  • 20-odstotni popust na tajske masaže
  • 20-odstotni popust na zakup wellness suite (finska savna, turška kopel, whirlpool

Gostom hotela po želji in ob doplačilu nudimo prevoz z letališča in nazaj, organiziramo izlete v okolico ter v večje nakupovalne centre v sosednjih državah.

CENIK HOTELSKIH STORITEV 2019

Hot-ten d.o.o.

Zrkovska cesta 114/a
SI - 2000 Maribor, Slovenija

vat: SI28526449
trr: 05100-8011765898